trcka-ljev.png

Lovni ured Zaprešić

Lovni ured Dugo Selo

Lovni ured Ivanić Grad

Lovni ured Jastrebarsko

Lovni ured Samobor

Lovni ured Sv. Ivan Zelina

Lovni ured Velika Gorica

Lovni ured Vrbovec

fazan.png

PRVENSTVO LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U LOVNOM STRELJAŠTVU

Kreirano Ponedjeljak, 26 Lipanj 2017 13:55 Hitovi: 245

prvenstvo-lovackog-saveza-zg-lovno-streljastvo

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju 02. srpnja 2017 . godine na streljani Streljačkog kluba „Trap“ Gradec, Vrbovec sa početkom u 8:00 sati.  Prvenstvo se , kao i svake godine održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

 Natjecanje u lovnom streljaštvu održava se u sklopu Dana lovstva zagrebačke županije. Domaćin Dana lovstva ove godine je Lovni ured Zaprešić, ali zbog nedostatka streljane , natjecanje će se održati na području Lovnog ureda Vrbovec na streljani Gradec.

Županijsko natjecanje je ujedno i izlučno natjecanje za formiranje ekipe za Državno prvenstvo HLS-a u lovnom streljaštvu. 

Natjecanje će se odvijati prema Pravilniku HLS-a u dvije discipline „Lovački trap“ i „Parkur“ , a za ukupni poredak u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji zbrajat će se rezultati iz obje discipline.

Prijavu ekipa treba dostaviti do 30. lipnja 2017. godine na e-mail adresu LS Zagrebačke županije.

Prijavnicu preuzmite ovdje: PRIJAVNICA

Za trening ekipa streljana će biti na raspolaganju u petak 30. lipnja i u subotu 01. srpnja po dogovoru sa Voditeljem lovnog streljaštva LSZŽ.

Voditelj lovnog streljaštva LS Zagrebačke županije: Stjepan Kirin - 098 233 715 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PROGRAM:

08:00 Prijava ekipa
08:30 Svečano otvorenje natjecanja
10:00 Domjenak
16:00 Proglašenje rezultata