zekonja-izrezani-crtani.png

Lovni ured Zaprešić

Lovni ured Dugo Selo

Lovni ured Ivanić Grad

Lovni ured Jastrebarsko

Lovni ured Samobor

Lovni ured Sv. Ivan Zelina

Lovni ured Velika Gorica

Lovni ured Vrbovec

prepelica.png

LOVNA KINOLOGIJA LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2017.

Kreirano Srijeda, 08 Studeni 2017 10:56 Hitovi: 186

9. lovnokinološki kup „Sv. Hubert“ – Garešnica, 6-7.listopada 2017.

web 2017-1
Lovački savez Zagrebačke županije i ove godine je rezultatski prednjačio i osvojio ekipno prvo mjesto u „Hubertu“

Ove godine natjecao se rekordni broj lovaca sa svojim psima , 54 u muškoj i 4 u ţenskoj konkurenciji, 19 Lovačkih saveza u muškoj i 4saveza u ţenskoj konkurenciji. 

Za pobjedničku ekipe LS Zagrebačke ţupanije nastupili su : Darko Škrobot s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Elan“, Zoran Postić s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Aris“ i Vladimir Mirenić također s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Raffo od Postića“.

web 2017-2
Darko Škrobot osvojio je 2. mjesto , a Zoran Postić 3. mjesto u pojedinačnom plasmanu.

U ženskoj konkurenciji Nikolina Koščević osvojila je 1. mjesto.

web 2017-4
Nikolina Koščević osvojila je prvo mjesto u ženskoj konkurenciji

8. kup za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru – Garešnica, 6-7. 10. 2017.

U gateru se natjecalo 29 lovaca iz 5 Lovačkih saveza. Za naš savez natjecao se Mihovil Glagolić i osvojio odlično 6. mjesto.

web 2017-5

Kup za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru Lovačkog saveza Zagrebačke županije , Ključić Brdo, 23.09.2017.

Naše ţupanijsko natjecanje odrţalo se u gateru u Ključić Brdu. Lovci lovačkog društvo „Kuna“ iz Ključić Brda bili su pravi domaćini natjecateljima i uzvanicima. Natjecanje je otvorio dopredsjednik LS Zagrebačke ţupanije Ţeljko Vugrić, a kasnije nam se pridružio predsjednik Marinko Šebečić.

web 2017-6

Natjecalo se 9 vodiča i 13 pasa.
Prvo mjesto je osvojio Krunoslav Milanović iz LS Grada Zagreba. Drugo mjesto osvojio je Zoran Postić, a treće Mihovil Glagolić iz našeg saveza.
Zoran Postić i Mihovil Glagolić su time izborili plasman za našu ekipu u gateru za Drţavno prvenstvo. Sudili su Ivan Bedić i Stjepan Kenig.

Untitle--d

web 2017-7
Pobjednici Županijskog natjecanja sa sucima

8. Lovnokinološki Kup „Sv.Hubert“ Lovačkog saveza Zagrebačke županije, Brdovec, Zaprešić, 24.09.2017. 

Natjecanje u „Sv. Hubertu“ održalo se na terenima Zajedničkog otvorenog lovišta I / 108 „ Brdovečko prigorje“ Okupili smo se u 8:00 sati u lovačkom domu LD„Srnjaka“ Brdovečko Prigorje. Prisutne je pozdravio predsjednik domaćina Goran Bukinac, a natjecanje je otvorio predsjednik LS zagrebačke županije Marinko Šebečić.

web 2017-8

12343Untitled

U muškoj konkurenciji 1. mjesto je osvojio Zoran Postić, 2. mjesto Vladimir Mirenić, a 3. mjesto Ivan Štritof. Za našu ekipu na Drţavnom natjecanju „Sv. Hubert“ nastupaju Darko Škrobot ( kao prošlogodišnji prvak ima direktan plasman ) , Zoran postić i Vladimir Mirenić.

U ženskoj konkurenciji pobjedila je Nikolina Koščević ispred Sare Gmižić. Lovkinja Mateja Starjački trčala je u kategoriji španijela.

Sudili su Nera Fabijanić, Branko Riđan I Zlatko Novak kao predsjednik sudačkog tima.

web 2017-9

web 2017-10

Nakon uspješnog natjecanja, predsjednik Saveza Marinko Šebečić uz pomoć svog tajnika Slavoljuba Marčićev i predsednika društva domaćina Gorana Bukinca, podjelio je pehare i priznanja.