logo

Lovno streljaštvo

ODRŽANO PRVENSTVO LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U LOVNOM STRELJAŠTVU , GRADEC 30. lipnja 2019.

Strijelac 3

U nedjelju 30. lipnja 2019 . godine na streljani Streljačkog kluba „Trap“ Gradec, Vrbovec održano je Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije.  Natjecanje se održava u sklopu Dana lovstva Zagrebačke županije , pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Opširnije...

Održano Prvenstvo Lovačkog Saveza Zagrebačke Županije u Lovnom Streljaštvu - Lukavec 08. srpnja 2018.

U nedjelju 08. srpnja 2018. godine na streljani LD „Zec“ Lukavec održano je Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije.

1 

Lovni ured Samobor - prvaci Zagrebačke županije drugu godinu za redom

Opširnije...

Prvenstvo Lovačkog Saveza Zagrebačke Županije u Lovnom Streljaštvu - Lukavec, 08. srpnja 2018.

Uvodna

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju 08. srpnja 2018 . godine na streljani LD „Zec“ Lukavec, Lovni ured Velika Gorica sa početkom u 8:00 sati. Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Opširnije...

22. Državno prvenstvo u lovnom streljaštvu

LSZŽ ekipa državnoBzenica 16-18. rujna 2016

Ekipa LS Zagrebačke županije uspješno je nastupila na državnom natjecanju u lovnom streljaštvu.
Naša ekipa se natjecala u sastavu Radovan Abramović ,Ivica Franjko ,Tomislav Bezuh , Krunoslav Švedi , Mario Octenjak i Dragutin Pek pod stučnim vodstvom iskusnog Stjepana Kirina.

Opširnije...

PRVENSTVO LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U LOVNOM STRELJAŠTVU

20160904 084911

U nedjelju 4. rujna 2016. godine na streljani Lovačkog društva "SRNJAK" Sveti Ivan Zelina održano je Prvenstvo LS Zagrebačke županije u lovnom streljaštvu. Natjecale su ekipa iz Lovnih ureda Samobor, Zaprešić, Dugo selo, Ivanić Grad, Vrbovec i Sv. Ivan Zelina.

Opširnije...

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu LS Zagrebačke županije

Županijsko-prvenstvo-u-streljaštvu-2015-pozivnica2

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju 06.09.2015. godine na streljani L.D. „Fazan“ Topolje sa početkom u 8:30 sati.

Opširnije...

PRVENSTVO ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U LOVNOM STRELJAŠTVU 2013.

ls-zagrebacke-zupanije-130Već tradicionalno, rujan je prepun događanja u Lovačkom savezu Zagrebačke županije. Nakon sezone godišnjih odmora započinju aktivnosti na pripremana Županijskih prvenstava u lovnom streljaštvu i lovnoj kinologiji a odmah nakon toga i sudjelovanja na Prvenstvu HLS-a u lovnom streljaštvu i kinologiji.
Ove godine Prvenstvo Zagrebačka županije u lovnom streljaštvu disciplina "Trap" održano je u nedjelju 1. rujna na streljani u Topolju a domaćin natjecanja bilo je Lovačko društoa "Fazan" Topolje.
U skladu sa novim Pravilnikom o lovnom streljaštvu HLS-a,  natjecale su se ekipe sedam lovnih ureda sa ukupno 42 natjecatelja. Gađane su dvije serije po 15 meta.

Opširnije...

Kup Zagrebačke županije u lovnom streljaštvu

ls-zagrebacke-zupanije-130U sklopu manifestacije „Dani lovstva Zagrebačke županije 2012.“ koja se ove godine održava na području Lovnog ureda Vrbovec, organizira se Kup Zagrebačke županije koji će se održati u nedjelju, 7. listopada 2012. s početkom u 9.00 sati na streljani LD „Golub“ Dubrava u Zvekovcu.

Organizator natjecanja omogućit će trening na streljani u subotu, 6. listopada od 14.00 do 19.00 sati.

Opširnije...

Stranica 1 od 3