7. Lovno-kinološki kup „Sv.Hubert“ LS Zagrebačke Sveti Ivan Zelina , 2. listopada 2016. godine

7. LKK  LSZŽ Sv. I. ZelinaU nedjelju 2. llistopada 2016. godine na izvrsnim terenima lovačkog društva „Srndać“ Bertovina Strmec, Lovne jedinice „Srna“ održan je 7. po redu lovno-kinološki kup „Sv. Hubert“ pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

Predsjednik LS Zagrebačke županije Marinko Šebečić pozdravio je sve prisutne , a dobrodošlicu su poželjeli gradonačelnik Sv. Ivana Zeline Hrvoje Koščec i predsjednik lovačkog društva domaćina, Josip Đanić.

Takmičenje je otvorila Pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije mr.sc. Gordana Županec.

U kategoriji ptičara natjecali su se Marko Bačurin, Bojan Bilandžić, Ivan Gligora, Danijel Kosić, Vladimir Mirenić, Zoran Posić, Darko Škrobot , Stjepan Đanić i Nikolina Koščević kao jedina predstavnica lovkinja. U kategoriji španijela, drugu godinu zaredom natjecala se Mateja Starjački.

Prvo mjesto osvojio je Zoran Postić , drugi je Vladimir Mirenić, a treće mjesto je osvojio Darko Škrobot. To je ujedno i ekipa LS Zagrebačke županije za 8. Lovno-kinološki kup „Sv.Hubert“ HLS-a.

Uz mušku ekipu, na državnom lovno-kinološkom prvenstvu nastupaju i Nikolina Koščević i Mateja Starjački. Danijel Kosić takmičit će se u kategoriji pasa u radu na divlju svinju u garteru.

Po kišnom vremenu naporan sudački posao su odradili Nenad Bačurin, Zlatko Novak i Branko Riđan.
Sve pohvale domaćinu na organizaciji, domaćinstvu i odabiru terena.

 

{gallery}Zupanisko{/gallery}