Peti LKK Sveti Hubert Zagrebačke županije

DSC07607 resize resize

Peti lovno – kinološki kup „ Sveti Hubert “ Zagrebačke županije održan je 4. listopada 2014. godine godine na terenima Zajedničkog otvorenog lovišta broj I/169 “Križ”. Pokrovitelj natjecanja bila je Zagrebačka županija a domaćin je bilo LD “Vidra” Križ. Kup je bio i izborno natjecanje za sastav ekipe Lovačkog saveza Zagrebačke županije na Lovno – kinološkom kupu Sv. Hubert HLS-a. Natjecanje je održano prema Pravilniku HLS-a a sudili su lovno kinološki suci HLS-a Zlatko Novak i Branko Riđan.
Vremenski uvjeti su bili vrlo povoljni a natjecanje se je odvijalo u dvije baterije na vrlo dobrim terenima. Natjecanju je pristupilo 13 natjecatelja ( 12 lovaca i jedna lovkinja ).
Po završetku natjecanja suci su komentirali nastup svakog natjecatelja i proglasili rezultate 5. Kupa Zagrebačke županije:
1. mjesto Marko Bačurin sa psom QVANTO OD BAČURINA
2. mjesto Vladimir Mirenić sa psom ARIS
3. mjesto Zoran Postić sa psom RAFO OD POSTIĆA
4. mjesto Željko Bojančić sa psom AVA
Navedeni natjecatelji predstavljati će Lovački savez Zagrebačke županije na Državnom prvenstvu.
U ime organizatora LS Zagrebačke županije voditelj kinologije Nenad Bačurin je najuspješnijim natjecateljima uručio nagrade te zahvalio sucima na vrlo korektnom suđenju a domaćinima LD „Vidra“ Križ na uloženom trudu u pripremi i provođenju ovog natjecanja

DSC07588 resize resize   DSC07591 resize resize 
DSC07582 resize resize