ODRŽAN 9. LOVNOKINOLOŠKI KUP „SV.HUBERT“ LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE, Velika Gorica 30.09.2018.

Natjecanje u „Sv. Hubertu“ odrţalo se na terenima Zajedničkog otvorenog lovišta I / 1140 „ Orle“ kojim gospodari LD „Lovac“ Velika Gorica.

Okupili smo se u 8:00 sati u Gordu u Vukovini . Nakon kratke kave, uputili smo se u lovište.

Untitreled

Prisutne je pozdravio predsjednik domaćina Zoran Postić. Nakon što se prisutnima obratio predsjednik LS zagrebačke županije Marinko Šebečić, natjecanje je otvorio u ime, pokrovitelja Zagrebačke županije, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Zagrebačke županije, mr.sci. Josip Kraljičković.

U muškoj konkurencji trčalo je 19 natjecatelja. U ovih 9 županijskih natjecanja, to je najveći, imresivan broj.
Sve pohvale domaćinima na organizaziji natjecanja i animiranju mladih lovnih kinologa.

Untitreled

Natjecalo se u 3 baterije. Pobjedom u svojim baterijama , pravo nastupa su osvojili Marijan Jandras, Zoran Postić i Vladimir Mirenić. Oni su ujedno u ekipa našeg Saveza za Državni Lovno kinološki kup. U baražu nejbolji je bio Vladimir Mirenić. Drugo mjesto je osvojio Zoran Postić , a treće mjesto Marijan Jandras.
U ženskoj konkurenciji, kategorija ptičari, trčale su Nikolina Koščević, Petra Tomić i Sara Gmižić, Petra Tomić je bila uspješnija i osvojila 1. mjesto. Nilolina se okitila srebrom, a Sara je ostala bez plasmana.
U ženskoj kokurenciji , kategorija španijeli , natjecale su se Mateja Starjački i Ana Marija Tašić. Mateja je osvojila 1. , a Ana Marija 2. mjesto.

Na Državnom lovno kinološkom kupu , boje našeg Saveza branit će i 4 lovkinje, Nikolina, Petra, Mateja i Ana Marija.

Sa muškim članovima, to je do sada najbrojnija ekipa Ls Zagrebačke županije koja će nastupati na Državnom Lovno konološkom kupu Sv Hubert.

Sudili su Nera Fabijanić, Branko Riđan, Nenad Bačurin, Dragutin Prahin, Juraj Sertić I Zlatko Novak kao predsjednik sudačkog tima.

Nakon uspješnog natjecanja, doprpredsjednik Saveza Željko Vugrić, uz pomoć tajnika Slavoljuba Marčićev podjelio je pehare i priznanja.

Untitreled

Tekst – LSZŽ
Fotografije – Željko Hrnčević

{gallery}9. LOVNOKINOLOsKI KUP SV.HUBERT2018{/gallery}