Otvoren natječaj Zagrebačke županije za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji u 2013. godini

ls-zagrebacke-zupanije-130Temeljem Odluke o mjerama potpore za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji koju je 17. travnja 2013. godine donio Župan Zagrebačke županije objavljen je natječaj za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji u 2013. godini.

Ovom Odlukom se utvrđuju vrste potpora za razvoj i unapređenje lovstva za koje se dodjeljuju bespovratna novčana sredstva (u daljnjem tekstu: županijska potpora), opći uvjeti, kriteriji i postupak dodjele, te prava i obveze korisnika županijske potpore za tekuću godinu.

Na temelju članka 10. Odluke o mjerama potpore za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji (“Glasnik Zagrebačke županije“ br. 15/13), Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije raspisuje NATJEČAJ za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji.

Tekst natječaja i Odluke za razvoj i unapređenje lovstva u Zagrebačkoj županiji i obrazac za podnošenje prijava možete preuzeti ovdje. 
doc Odluka_lovstvo_2013.doc  doc Potpore_lovstvo_2013.doc  doc ZAHTJEVI_LOVSTVO_2013.doc  

Srdačan lovački pozdrav, Dobra kob!