Prvenstvo Lovačkog Saveza Zagrebačke Županije u Lovnom Streljaštvu – Lukavec, 08. srpnja 2018.

Uvodna

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju 08. srpnja 2018 . godine na streljani LD „Zec“ Lukavec, Lovni ured Velika Gorica sa početkom u 8:00 sati. Natjecanje se održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

 

Natjecanje u lovnom streljaštvu održava se u sklopu Dana lovstva Zagrebačke županije. Domaćin Dana lovstva 2018. godine je Lovni ured Velika Gorica.

Županijsko natjecanje je ujedno i izlučno natjecanje za formiranje ekipe za Državno prvenstvo HLS-a u lovnom streljaštvu. Na Državnom prvenstvu 2017. godine naši strijelci su ostvarili dobre rezultate, a član naše ekipe, Radovan Abramović državni je prvak.

Natjecanje će se odvijati prema Pravilniku HLS-a u dvije discipline „Lovački trap“ i „Parkur“ , a za ukupni poredak u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji zbrajat će se rezultati iz obje discipline.

Prijavu ekipa treba dostaviti do 06. srpnja 2018. godine na e-mail adresu LS Zagrebačke županije (ls.zagrebacke@hls.t-com.hr)

Prijavnicu preuzmite ovdje : Prijavnica

Za trening ekipa streljana će biti na raspolaganju u petak 06. srpnja i u subotu 07. srpnja po dogovoru sa Voditeljem lovnog streljaštva LSZŽ.

Voditelj lovnog streljaštva LS Zagrebačke županije

Stjepan Kirin, 098 233 715, zec.oborovo@gmail.com

           

            PROGRAM

08:00     Prijava ekipa

08:30     Svečano otvorenje natjecanja

10:00     Domjenak

16:00     Proglašenje rezultata

Autor: LSZŽ