Otvoren novi objekt za obradu i skladištenje mesa divljači u Zagrebačkoj županiji

objekat-cemerinica-1Sredinom studenoga ove godine otvoren je objekt za obradu i skladištenje mesa divljači koji su uz svoj lovački dom izgradili vrijedni lovci LD „Srndać“ Kloštar Ivanić. Uz posebno zalaganje članova i prijatelja društva, značajnu potporu izgradnji ovog objekta pružila je Zagrebačka županija koja je sa 100.000,00 kn potpomogla realizaciju ovog projekta čija se vrijednost procjenjuje na oko pola milijuna kuna. Ovo je drugi takav objekt na području Zagrebačke županije odobren od Uprave za veterinarstvo Ministarstva poljoprivrede, ruralnog razvoja i ribarstva.

Sredinom studenoga ove godine otvoren je objekt za obradu i skladištenje mesa divljači koji su uz svoj lovački dom izgradili vrijedni lovci LD „Srndać“ Kloštar Ivanić. Uz posebno zalaganje članova i prijatelja društva, značajnu potporu izgradnji ovog objekta pružila je Zagrebačka županija koja je sa 100.000,00 kn potpomogla realizaciju ovog projekta čija se vrijednost procjenjuje na oko pola milijuna kuna. Ovo je drugi takav objekt na području Zagrebačke županije odobren od Uprave za veterinarstvo Ministarstva poljoprivrede, ruralnog razvoja i ribarstva.

Samo svečano otvorenje objekta predvodio je župnik i gvardijan p. Tomislav Božiček koji je i blagoslovio objekt. Uz riječi zahvale predsjednika društva, gosp. Ivana Dovranića svim zaslužnim za uspješno okončanje ovog projekta, okupljene su pozdravili i načelnik Općine Kloštar Ivanić gosp. Zlatko Golubić, predstavnik Uprave za Veterinarstvo gosp. Mladen Salajster, dopredsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije gosp. Ivan Kralj te gđa. Ivanka Bišćan iz Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije kojoj je pripala čast da simbolično prereže lentu i svečano otvori ovaj objekt.

objekat-cemerinica-1

objekat-cemerinica-2