LOVNA KINOLOGIJA LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2017.

web 2017-1

Lovački savez Zagrebačke županije i ove godine je rezultatski prednjačio i osvojio ekipno prvo mjesto u „Hubertu“

9. lovnokinološki kup „Sv. Hubert“ – Garešnica, 6-7.listopada 2017.

web 2017-1
Lovački savez Zagrebačke županije i ove godine je rezultatski prednjačio i osvojio ekipno prvo mjesto u „Hubertu“

Ove godine natjecao se rekordni broj lovaca sa svojim psima , 54 u muškoj i 4 u ţenskoj konkurenciji, 19 Lovačkih saveza u muškoj i 4saveza u ţenskoj konkurenciji. 

Za pobjedničku ekipe LS Zagrebačke ţupanije nastupili su : Darko Škrobot s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Elan“, Zoran Postić s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Aris“ i Vladimir Mirenić također s njemačkim oštrodlakim ptičarom „Raffo od Postića“.

web 2017-2
Darko Škrobot osvojio je 2. mjesto , a Zoran Postić 3. mjesto u pojedinačnom plasmanu.

U ženskoj konkurenciji Nikolina Koščević osvojila je 1. mjesto.

web 2017-4
Nikolina Koščević osvojila je prvo mjesto u ženskoj konkurenciji

8. kup za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru – Garešnica, 6-7. 10. 2017.

U gateru se natjecalo 29 lovaca iz 5 Lovačkih saveza. Za naš savez natjecao se Mihovil Glagolić i osvojio odlično 6. mjesto.

web 2017-5

Kup za pse glasnog gona u radu na divlju svinju u gateru Lovačkog saveza Zagrebačke županije , Ključić Brdo, 23.09.2017.

Naše ţupanijsko natjecanje odrţalo se u gateru u Ključić Brdu. Lovci lovačkog društvo „Kuna“ iz Ključić Brda bili su pravi domaćini natjecateljima i uzvanicima. Natjecanje je otvorio dopredsjednik LS Zagrebačke ţupanije Ţeljko Vugrić, a kasnije nam se pridružio predsjednik Marinko Šebečić.

web 2017-6

Natjecalo se 9 vodiča i 13 pasa.
Prvo mjesto je osvojio Krunoslav Milanović iz LS Grada Zagreba. Drugo mjesto osvojio je Zoran Postić, a treće Mihovil Glagolić iz našeg saveza.
Zoran Postić i Mihovil Glagolić su time izborili plasman za našu ekipu u gateru za Drţavno prvenstvo. Sudili su Ivan Bedić i Stjepan Kenig.

Untitle--d

web 2017-7
Pobjednici Županijskog natjecanja sa sucima

8. Lovnokinološki Kup „Sv.Hubert“ Lovačkog saveza Zagrebačke županije, Brdovec, Zaprešić, 24.09.2017. 

Natjecanje u „Sv. Hubertu“ održalo se na terenima Zajedničkog otvorenog lovišta I / 108 „ Brdovečko prigorje“ Okupili smo se u 8:00 sati u lovačkom domu LD„Srnjaka“ Brdovečko Prigorje. Prisutne je pozdravio predsjednik domaćina Goran Bukinac, a natjecanje je otvorio predsjednik LS zagrebačke županije Marinko Šebečić.

web 2017-8

12343Untitled

U muškoj konkurenciji 1. mjesto je osvojio Zoran Postić, 2. mjesto Vladimir Mirenić, a 3. mjesto Ivan Štritof. Za našu ekipu na Drţavnom natjecanju „Sv. Hubert“ nastupaju Darko Škrobot ( kao prošlogodišnji prvak ima direktan plasman ) , Zoran postić i Vladimir Mirenić.

U ženskoj konkurenciji pobjedila je Nikolina Koščević ispred Sare Gmižić. Lovkinja Mateja Starjački trčala je u kategoriji španijela.

Sudili su Nera Fabijanić, Branko Riđan I Zlatko Novak kao predsjednik sudačkog tima.

web 2017-9

web 2017-10

Nakon uspješnog natjecanja, predsjednik Saveza Marinko Šebečić uz pomoć svog tajnika Slavoljuba Marčićev i predsednika društva domaćina Gorana Bukinca, podjelio je pehare i priznanja.

 {gallery}sve2017{/gallery}