Prvenstvo Zagrebačke županije u gađanju letećih meta

Na obnovljenoj streljani LD “Vidra“ Dubravica održano je Prvenstvo Zagrebačke županije u lovnom streljaštvu u disciplini „trap“.Natjecale su se ekipe osam lovnih ureda Lovačkog saveza Zagrebačke županije s 48 natjecatelja u dvije serije po 15 meta. U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa lovnog ureda Velika Gorica (132), drugi je bio Zaprešić (132), a treće mjesto osvojio je Ivanić Grad (124), koliko je postigla i četvrto plasirana ekipa lovnog ureda Jastrebarsko.


Na obnovljenoj streljani LD “Vidra“ Dubravica održano je Prvenstvo Zagrebačke županije u lovnom streljaštvu u disciplini „trap“.Natjecale su se ekipe osam lovnih ureda Lovačkog saveza Zagrebačke županije s 48 natjecatelja u dvije serije po 15 meta.

U ekipnoj konkurenciji najbolja je bila ekipa lovnog ureda Velika Gorica (132), drugi je bio Zaprešić (132), a treće mjesto osvojio je Ivanić Grad (124), koliko je postigla i četvrto plasirana ekipa lovnog ureda Jastrebarsko.

Najuspješniji pojedinac bio je Davor Garašić sa 44 mete, drugo mjesto osvojio je Ivan Đuretić sa 41 metom a treći je bio Neven Kurešić sa 40 meta. Četvrto mjesto sa 40 meta osvojio je Vlado Klepec, peti je bio Ivan Trcak sa 38 meta a šesti Dražen Starešina sa 38 osvojenih meta. U skladu sa odredbama Pravilnika o lovnom streljaštvu LS Zagrebačke županije spomenuta šestorica strijelaca braniti će titulu Državnog prvaka u ekipnoj konkurenciji na Državnom prvenstvu u Zadru.

Najuspješnijim ekipama i pojedincima zaslužene nagrade uručila je Ivanka Bišćan izaslanica župana Zagrebačke županije koji je pokrovitelj Županijskog prvenstva, a posebne čestitke uputio im je Vladimir Cvetko, predsjednik LS Zagrebačke županije i dopredsjednik HLS-a.