U lovačkom domu LD „Fazan“ Pušća, 28. ožujka 2019. lovci Zagrebačke županije potpisali ugovore o produženju zakupa

Na rok od deset godina, potpisani su ugovori o produţenju zakupa županijskih zajedničkih lovišta. Zakup je produţen za 61 lovište.

Na rok od deset godina, potpisani su ugovori o produţenju zakupa županijskih zajedničkih lovišta. Zakup je produţen za 61 lovište. Odluku o produţenju zakupa lovišta, do 31. oţujka 2029., donijela je Županijska skupština, a ugovore je s predstavnicima lovačkih udruga potpisala zamjenica župana Nadica Žužak. Potpisivanje je upriličeno u lovačkom domu LD „Fazan“ u Pušći. Potpisivanju je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, mr.sc.Josip Kraljičković sa suradnicima.

LSZŽ-za-web-2

Predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke ţupanije, Marinko Šebečić, obraćajući se lovcima i uzvanicima, rekao je da je produženje zakupa lovišta „kruna dosadašnjega uspješnoga gospodarenja lovištima i priznanje lovcima od strane Županije za dobar rad“. Na kraju je rekao „ Mi lovci Zagrebačke županije izuzetno smo zadovoljni suradnjom sa našom županijom“

Ovom svečanom činu, uz predsjednika Šebečić Marinka prisustvovali su dopredsjednici , članovi predsjedništva, tajnik i skoro svi članovi Izvršnog odbora LS Zagrebačke županije. Većina njih su i predsjednici Lovačkih udruga, tako da su i oni potpisali ugovor o zakupu za svoja lovačka društva.

lszž

{gallery}ugovor{/gallery}