PRVENSTVO LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE U LOVNOM STRELJAŠTVU

prvenstvo-lovackog-saveza-zg-lovno-streljastvo

Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju 02. srpnja 2017 . godine na streljani Streljačkog kluba „Trap“ Gradec, Vrbovec sa početkom u 8:00 sati.  Prvenstvo se , kao i svake godine održava pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije.

 Natjecanje u lovnom streljaštvu održava se u sklopu Dana lovstva zagrebačke županije. Domaćin Dana lovstva ove godine je Lovni ured Zaprešić, ali zbog nedostatka streljane , natjecanje će se održati na području Lovnog ureda Vrbovec na streljani Gradec.

Županijsko natjecanje je ujedno i izlučno natjecanje za formiranje ekipe za Državno prvenstvo HLS-a u lovnom streljaštvu. 

Natjecanje će se odvijati prema Pravilniku HLS-a u dvije discipline „Lovački trap“ i „Parkur“ , a za ukupni poredak u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji zbrajat će se rezultati iz obje discipline.

Prijavu ekipa treba dostaviti do 30. lipnja 2017. godine na e-mail adresu LS Zagrebačke županije.

Prijavnicu preuzmite ovdje: PRIJAVNICA

Za trening ekipa streljana će biti na raspolaganju u petak 30. lipnja i u subotu 01. srpnja po dogovoru sa Voditeljem lovnog streljaštva LSZŽ.

Voditelj lovnog streljaštva LS Zagrebačke županije: Stjepan Kirin – 098 233 715 ili zec.oborovo@gmail.com

PROGRAM:

08:00 Prijava ekipa
08:30 Svečano otvorenje natjecanja
10:00 Domjenak
16:00 Proglašenje rezultata