Najava: III. Lovno-kinološki kup svetog Huberta Lovačkog saveza Zagrebačke županije Banovo, 16. rujna 2012.

logo-lszzU sklopu manifestacije „Dani lovstva Zagrebačke županije 2012.“ koja se ove godine održava na području Lovnog ureda Vrbovec, organizira se izlučno natjecanje u lovnoj kinologiji – III. Lovno-kinološki kup sv. Huberta Lovačkog saveza Zagrebačke županije. Natjecanje je otvorenog tipa i na njemu mogu sudjelovati svi lovci – matični članovi Lovačkog saveza Zagrebačke županije. Najuspješniji natjecatelji predstavljat će Lovački savez Zagrebačke županije na Kupu sv. Huberta Hrvatskog lovačkog saveza.

Natjecanje će se odvijati sukladno Pravilniku koji je dostupan ovdje.

III. Kup sv. Huberta Lovačkog saveza Zagrebačke županije održat će se u nedjelju, 16. rujna 2012. na terenima zajedničkog otvorenog lovišta I/157 „Čret“ kojim gospodari LD „Zec“ Banovo, a sastanak sudionika natjecanja je u 8.00 sati u lovačkom domu u Banovu.

Prijave ekipa zaprimaju se u tajništvu Saveza na ls.zagrebacke@hls.t-com.hr prema prijavnici koja se nalazi ovdje ili pismeno na adresu ureda Saveza najkasnije do 12. rujna 2012.

Za sve dodatne informacije vezano za organizaciju natjecanja molim Vas da se obratite predsjedniku Povjerenstva za lovnu kinologiju gospodinu Nenadu Bačurinu na 098/9423-645 ili e-mail: nenad.bacurin@zg.t-com.hr

 Srdačan lovački pozdrav,  Dobra kob!  Ivanić-Grad, 30. kolovoza 2012. 

Tajnik:  Danijel Rukavina, univ.spec.