OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE U LD „FAZAN“ SVIBJE 05.05.2024.

Startala je liga Lovačkog saveza Zagrebačke županije. LD Jastreb Sveta Nedelja i Mario Genzić najbolji su u 1. kolu. Prvo kolo koje je ugostilo strelište u Svibju okupilo je 19 ekipa i 57 strijelaca.

Lovački savez Zagrebačke županije kao jedan od prioriteta za 2024. postavio je razvoj lovnog streljaštva. Kako bi lovci imali što više mogućnosti za natjecanjem, pokrenuta je liga Lovačkog saveza Zagrebačke županije, koja ima pet kola. Službeni početak bio je u Svibju na strelištu Lovačkog društva „Fazan“ Svibje, gdje je održano natjecanje u parkuru.

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 1

POSTROJAVANJE EKIPA NA OTVORENJU, OBRAĆANJE I POZDRAVNA RIJEČ PREDSJEDNIKA LSZŽ MATE ČIČKA I TAJNIKA STJEPANA KIRINA. UPUTE O PROVOĐENJU NATJECANJA POJASNIO JE VODITELJ STRELJAŠTVA LSZŽ VLADO KELEKOVIĆ. OTVORENJU SU BILI PRISUTNI I ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA LSZŽ JOSIP ŽERAVICA I TOMISLAV BEZUH.

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 2

DOMAĆINI LD „FAZAN“ SVIBJE OTVORILI SU NATJECANJE

-Tri najbolja strijelca ove lige idu na državno prvenstvo, kao i jedna rezerva. Najbolja ekipa u 2 kola trapa ide na 2. Kup Đure Dečaka, u listopadu ove godine, u LD „FAZAN“ Špišić Bukovica.

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 4

NATJECANJE JE PROŠLO U NAJBOLJEM REDU I DRUŽENJU LOVACA PA JE DOŠAO I RED NA PODJELU NAGRADA. NAGRADE NAJBOLJIMA URUČILI SU PREDSJEDNIK, TAJNIK I VODITELJ STRELJAŠTVA LSZŽ.

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 5

PRVO MJESTO EKIPNO LD „JASTREB“ SVETA NEDELJA ( Vlado Keleković, Stjepan Keleković i Karlo Prelec )

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 6

DRUGO MJESTO EKIPNO LD „FAZAN“ SVIBJE ( Mario Genzić, Mato Čičak i Željko Ranec )

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 7

TREĆE MJESTO EKIPNO „VEPAR“ ŽUMBERAČKI BUDINJAK ( Domagoj Kovačević, Dario Beljak i Marko Stanić )

OTVORENJE PRVOG KOLA LIGE 8

 

tablica

POJEDINAČNI REZULTATI

05.05.2024.

Tajnik LS Zagrebačke županije

Stjepan Kirin