U LD- u „Zec“ Oborovo održana izborna skupština Lovačkog saveza Zagrebačke županije

U LD- u „Zec“ Oborovo održana izborna skupština Lovačkog saveza Zagrebačke županije: : Marinko Šebečić novi predsjednik

Marinko ŠebečićLovačko društvo „Zec“ iz Oborova bilo je domaćin izborne skupštine Lovačkog saveza Zagrebačke županije održane u petak 6. svibnja. Na Skupštini se okupilo 74 delegata iz lovnih ureda i lovačkih društva iz Zagrebačke županije od ukupno 84. Ispred Lovnog ureda Dugo Selo u ime domaćina prisutne je pozdravio predsjednik Branko Kocet koji je u par riječi predstavio Lovni ured Dugo Selo.
Nakon usvojenih izvješća o radu u protekloj godini pristupilo se izboru novih tijela Saveza za buduće mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine. Za predsjednika su predložena tri kandidata – dosadašnji predsjednika Vladimir Cvetko, potom Željko Vugrić iz Lovnog ureda Velika Gorica te Marinko Šebečić iz Lovnog ureda Jastrebarsko. Nakon provedenog tajnog glasovanja za novog predsjednika na buduće mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine je izabran Marinko Šebečić. Upravo su predloženi kandidati izabrani i za delegate u Skupštinu HLS-a, dok je za člana Izvršnog odbora HLS-a izabran novoizabrani predsjednik. Osim toga, izabrana su i ostala tijela Saveza – Izvršni odbor, Nadzorni odbor, Stegovni sud i Arbitražni sud.
Po završetku izbora lovcima se obratio novi predsjednik koji je iskazao zahvalnost na podršci, a ujedno je zahvalio dosadašnjem predsjedniku na dugogodišnjem trudu i zalaganju. Valja naglasiti kako je Dugo Selo ovogodišnji domaćin manifestacije Dani lovstva Zagrebačke županije pa se može reći kako je održavanje izborne skupštine u Oborovu samo uvod u događanja koja će uslijediti.

110509_lovci
110509_lovci1

Izvor: www.dugoselska-kronika.hr