ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA LS ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ODALI POČAST VLADIMIRU CVETKU

U četvrtak 24. veljače 2022. u lovačkom domu LD „Srnjak“ Prigorje Brdovečko , Predsjedništvo LS Zagrebačke županije održalo je svoji 9. sjednicu. Sjednica je održana u Zaprešićkom kraju kako bi mogli posjetiti grob dugogodišnjeg predsjednika Lovačkog saveza Zagrebačke županije Vladimira Cvetko.


Članovi Predsjedništva LS Zagrebačke županije odali počast Vladimiru Cvetku

Višegodišnji prvi lovac Zagrebačke županije Vladimir Cvetko umro je u prosincu 2020. godine u jeku korone. Zbog epidemije ukopan je u obiteljskom krugu. Zato su sada članovi Predsjedništva LS Zagrebačke županije na groblju u Javorju posjetili grob Vladimira Cvetka i odali mu lovačku počast. U svečanom lovačkom postroju zapalili su svijeće u sjećanju na velikog lovca i prijatelja. Članovima Predsjedništva pridružili su se Tomislav Cvetko , sin pokojnog Vladimira i Goran Bukinac , predsjednik LD „Srnjak“ Prigorje Brdovečko.

Na 9. sjednici raspravljalo se o aktivnostima našeg Saveza i pripremi sjednice Izvršnog odbora i Skupštine.

Sjednica Izvršnog odbora će se održati 17. ožujka u Jaskanskom kraju, a za datum održavanja Skupštine je predložen 8. travnja. Ove godine , sve aktivnosti i manifestacije LS Zagrebačkog saveza će se održati u Jaskanskom kraju, jer je Lovni ured Jastrebarsko domaćin ovogodišnjih Dana lovstva Zagrebačke županije.

LSZŽ, veljače 2022.