LOVAČKI BAL LOVAČKOG SAVEZA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 16.12.2023.

OKUPILO SE VIŠE OD 300 LOVACA
FOTO: Obnovljen Lovački bal Zagrebačke županije

bal1

 

Više od 300 lovaca okupilo se na Lovačkom balu u Rugvici kojeg je organizirao Lovački savez Zagrebačke županije, koji je tako nakon tri godine stanke obnovio tradicionalno druženje lovaca za kraj godine.

 

bal2

Dvorana je izgledala zaista prekrasno

 

bal3

-Prepuna je dvorana i drago mi je što smo kao Savez ponovno organizirali ovo jedno tradicionalno predbožićno druženje naših lovaca iz cijele Zagrebačke županije- istaknuo je predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Mato Čičak, koji se potom osvrnuo na godinu za nama, u kojoj je proljetos postao predsjednikom.

bal4

Predsjednik u razgovoru sa gostima iz Zagrebačke županije

 

bal5

-U proteklih šest mjeseci koliko sam predsjednik napravili smo puno toga. Rebalansom Zagrebačke županije osigurana su nam dodatna financijska sredstva od 20 tisuća eura za organizaciju manifestacija. Bili smo jako uspješni domaćini državnog prvenstva lovne kinologije, što nam je bila priprema za Svjetsko prvenstvo Svetog Huberta koje će se održati u Rugvici- naglasio je Čičak.

bal6

Lovačkom balu ispred Zagrebačke županije odazvao se pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu ruralni razvitak i šumarstvo u Zagrebačkoj županiji Josip Kraljičković i viši stručni suradnik za šumarstvo, lovstvo Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Dubravko Tarle.

-Podvlači se crta na kraju još jedne godine, rekao je pročelnik Kraljičković, što lovci čine na najljepši mogući način Lovačkim balom. Što se tiče suradnje Lovačkog saveza i Zagrebačke županije ona je bila odlična, pogotovo s novim vodstvom koje je pokrenulo i nove projekte. Za sljedeću godinu za lovstvo smo osigurali 220 tisuća eura- poručio je pročelnik Josip Kraljičković.

Predsjednik LSZŽ je na kraju svojega govora, svima zaželio čestit Božić ,sretnu Novu godinu i puno dobre kobi tijekom 2024. godine.

LSZŽ 2023.