Održana 4. Sjednica Izvršnog odbora Lovačkog saveza Zagrebačke županije

U četvrtak  19. prosinca 2019. godine s početkom u 18:00, u lovačkom domu LD „Srna“  Velika Gorica,  održana je 4. sjednica Izvršnog odbora Lovačkog saveza Zagrebačke županije. Sjednici je prisustvovalo 16 od 17 članova Izvršnog odbora.

Nakon otvorenja sjednice i usvajanja zapisnika, predsjednik Marinko Šebečić iznio je iscrpan osvrt na rad  našeg Saveza u 2019. godini. Članovi Izvršnog odbora su upoznati i sa troškovima za provedene aktivnosti, a posebno za Dane lovstva . Naši Dani lovstva se sastoje od tri glavne manifestacije – lovno streljaštvo, lovna kinologija i Lovački bal. Dani lovstva se održavaju pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije. Predsjednik Marinko Šebečić , pohvalio je suradnju sa Zagrebačkom županijom, posebno  sa Upravnim odjelom za poljoprivredu , ruralni razvitak i šumarstvo.

Ove godine , naše članice su potpisala treći , desetogodišnji lovozakup sa Zagrebačkom županijom.Još nam predstoji usvajanje Lovno gospodarskih osnova, a kako je ostao malo vremena , moramo učiniti sve da se osnove  usvoje u zakonskom roku , naglasio je predsjednik Šebečić.

Na kraju sjednice , predsjednik se zahvalio članovima Izvršnog odbora , članovima Predsjedništva i tajniku da dosadašnjem radu i zalaganju. Naravno, u narednoj godini očekuje nas dosta posla i moramo dosta toga promijeniti u lovnom streljaštvu i lovnoj kinologiji , ako želimo održati dobre rezultate i opravdati uložena sredstva.

Po završetku sjednice, domaćin , predsjednik LD „Srna“ Velika Gorica, Josip Jančić  upoznao nas je sa udrugom i lovištem kojim gospodare. Prisutnima je uručio prigodno vino iz Turopolja i knjige o Velikogoričkom kraju. Nakon sjednice, družili smo se uz pravu blagdansku večeru.

 

LSZŽ 2019