HLS VAS POZIVA NA OKRUGLI STOL NA TEMU: “LOVOČUVAR U SLUŽBI LOVIŠTA”

hls_logoHrvatski lovački savez poziva vas na Okrugli stol na temu: “LOVOČUVAR U SLUŽBI LOVIŠTA” koji će se održati u PETAK, 12.10.2012. godine u 12.00 sati u dvorani I, na prvom katu Varaždinske sportske dvorane.

O PREDAVANJU:
Izlaganje će biti popraćeno slajdovima, a sastojati će se od kratkog osvrta na povijest lovočuvarske službe, uloge lovočuvara u lovištu, važeće propise o lovočuvarima s glavnim dijelom izlaganja koji se odnosi na prava i obaveze lovočuvara pri čemu će predavač svako pravo i obavezu detaljnije obraditi uz ukazivanje na druge propise, postojeću metodologiju, opis problema i prijedlog rješenja.
Zaključak koji proizlazi iz najave je da se radi o području koje je veoma važno, ali trenutno podnormirano što otežava rad lovočuvara.
O PREDAVAČU:
Zvonimir Vnučec, dip. krim., dugogodišnji je lovac, predsjednik nadzornog odbora LS Karlovačke županije i predsjednik lovačkog društva.
Okrugli stol održat će se u sklopu 17. Međunarodnog sajma „LOV, RIBOBLOV, PRIRODA, TURIZAM“ koji traje od 12. do 14. 10. 2012. godine.