Za potrebe lovoovlaštenika LS Zagrebačke županije osposobljeno skoro sto lovnika

Sukladno zakonskim odredbama, Hrvatski lovački savez provodi osposobljavanje za lovnike. Izobrazba  se održava u Vili Garić u  Podgariću.Izobrazba traje 2 dana. Za polaznike je osigurano noćenje. Hrvatski lovački savez, u prvom ciklusu izobrazbe vrši osposobljavanje za lovnike  do 31.03.2020.

U ovom prvom ciklusu izobrazbe, osposobit će se lovnici za sve ovlaštenike prava lova u RH. Kako postoji potreba za više osposobljenih lovnika po jednom lovoovlašteniku, održat će se i drugi ciklus izobrazbe za lovnike. Drugi ciklus izobrazbe održat će se  u travnju, svibnju i lipnju.


Lovnici LS Zagrebačke županije – 4./5. studeni 2019.

Za Lovački savez Zagrebačke županije provedena je izobrazba za lovnike u dva termina. Prvi termin izobrazbe obržan je 5. i 6. studenog, a drugi termin 11. i 12. studenog. U oba termina osposobljeno je skoro sto lovnika.

Članice LS Zagrebačke županije gospodare sa preko 70 lovišta, pa provedena izobrazba zadovoljava minimalne potrebe za brojem lovnika. Zato je rezerviran još jedan termin za izobrazbu lovnika za LS Zagrebačke županije. Izobrazba će se održati u Vili Garić u Podgariću, 6. i 7. veljače 2020.

Lovnici LS Zagrebačke županije – 11./12. studeni 2019.

LSZŽ 2019.