Dopušten je pojedinačni lov u svrhu zaštite poljoprivrednih dobara…

Hrvatski lovački savez na  dopis  01-390/ 20 od 2.travnja 2020. dobio je 15.travnja 2020. odgovor Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, po pitanju pojedinačnog lova.

Stožer civilne zaštite uputio je Hrvatskom lovačkom savezu dopis 15. travnja 2020. godine sljedećeg sadržaja:

Poštovani,

nastavno na dopis HLS broj: 01-390/20. od 02.04.2020. i više upita županijskih stožera civilne zaštite te lovačkih udruga, obavještavamo vas kako je Stožer CZ RH suglasan sa prijedlozima u navedenom dopisu HLS u dijelu koji se odnosi na pojedinačan lov u svrhu zaštite poljoprivrednih dobara i provođenje lovnih aktivnosti (nadzor i čuvanje lovišta, hranjenje divljači u lovištima) uz strogo pridržavanje mjera socijalnog distanciranja i samozaštitnog ponašanja po preporukama HZJZ o osobnoj higijeni.

Hrvatski lovački savez uputio je dopis sa odgovorom Stožera RH svim Lovačkim savezima županija i grada Zagreba . LS Zagrebačke županije, dopis je proslijedio  svojim članicama.

Ovdje preuzeti – dopis HLS

I dalje redovito pratite mjere koje donosi Krizni stožer za civilnu zaštitu Republike Hrvatske ,  Stožer civilne Zaštite Zagrebačke županije i Stožeri civilne zaštite gradova i općina u kojem djeluju Vaše lovačke udruge.

 

Preporuke i informacije potražite i na stranicama

HLS-a, Zagrebačke županije i Ministarstva poljoprivrede:

www.hls.com.hr/

www.zagrebacka-zupanija.hr/

www.poljoprivreda.gov.hr/istaknute-teme/sume-112/lovstvo/232

 

Pratite i Službene stranice Vlade za pravodobne i točne informacije o korona virusu i  stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo :

www.koronavirus.hr/

www.hzjz.hr/

 

Telefon i mail Lovačkog saveza Zagrebačke županije, uvijek Vam je dostupan.

LSZŽ,travanj 2020.